Lär dig franska online

Franskundervisning på distans i virtuellt klassrum

- För företag och privatpersoner


Har du eller dina medarbetare behov av att läsa franska men har svårt att kombinera med arbete och familjeliv?

Jag erbjuder mina tjänster  som fransklärare på distans för dig och dina medarbetare. Jag arbetar med en särskilt framtagen och säker plattform som bäst kan beskrivas som ett virtuellt klassrum (Classilio Via). Jag kan också förbereda dig för att ta de olika franska testerna, DELF/DALF, TCE, TEF.

Jag har fått genomgående god återkoppling från mina elever som bland annat kommer från försvarsmakten och SIEPS – Svenska institutet för europapolitiska studier. Jag kan bidra med en högklassig utbildning för alla nivåer i det franska språket för era anställda.


Kompetent fransklärare med mångårig erfarenhet

Jag är lärare i franska som främmande språk sedan många år tillbaka. 2018 utbildade jag mig genom franska handelskammaren för att undervisa i franska med specifika mål (français sur objectifs spécifiques – FOS).

Under de senaste femton åren har jag ägnat mig åt undervisning i franska, bland annat på Stockholms universitet och Institut français de Suède, och 2012 startade jag mitt eget svenskregistrerade företag med fokus på distansundervisning.

Kontakta gärna mig för att få mer information, inklusive för provlektioner på undervisningsplattformen.


Lyhörd och mycket skicklig lärare

Florence var en lyhörd och mycket skicklig lärare som hela tiden förstod exakt vad man behövde. Det kändes jättetryggt och man fick verklig utväxling för den tid och energi man lade ner.

Jakob Lewander, SIEPS, Stockholm